Bruk Rakennukselta täsmälliset ja ammattitaitoiset toimistoremontit pääkaupunkiseudulla


Toimistoremontti voi tulla ajankohtaiseksi vaikkapa vuokralaismuutoksen yhteydessä tai kun on tarpeen päivittää toimistotilat remontilla nykypäivään. Hyvin ja ammattitaidolla toteutettu toimistoremontti myös nostaa liiketilan arvoa.

Teemme niin isompia toimistoremontteja kuin pienempiäkin pintaremontteja. Eri toimialoilla on erilaisia tarpeita tilojensa suhteen. Suuremmat remontit voivat sisältää vaikkapa väliseinien ja muiden rakenteiden muutostöitä, joskus riittää pelkkien pintojen remontointi tai vaikkapa uusien toimistokalusteiden asennus. Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi toimistoremontin tarve, olemme oikea kumppani.

Helppo ja laadukas kokonaisratkaisu toimistoremonttiisi, Helsinki, Espoo ja Vantaa

Toimimme toimistoremonteissa mielellään pääurakoitsijan roolissa. Kattavan ja ammattitaitoisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan isompiakin kokonaisratkaisuja sisältäen eri korjausrakentamisen osa-alueet. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimistoremontin toteuttaminen on helppoa - kartoitamme tarpeesi tarkkaan, tarjoamme juuri sinulle sopivinta ratkaisua ja voit luottaa palvelujemme laatuun remontin suunnittelusta viimeisimpienkin yksityiskohtien toteutukseen.

Meille Bruk Rakennuksessa yksi osa laadukasta palveluamme on, että tekemämme toimistoremontit valmistuvat aikataulussa. Kokonaisuuden hyvällä ja ammattitaitoisella hallinnalla tämä on mahdollista. Toteutamme toimistoremontteja pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.


Kumppaninne korjaushankkeissa

Olemme ketterä ja tilaajan tavoitteet ymmärtävä urakoitsija. Toteutamme saneeraukset aikataulussa ja kiinteistön muut tilankäyttäjät huomioiden.

Toimintamme peruspilaritEnsiluokkainen palvelu
Ammattitaito
Ratkaisukeskeisyys
Korkea laatu

Bruk Rakennus Oy on kotimainen korjausrakentamisen ammattilainen.Ota yhteyttä